Spring naar content

Boeken

Welkom op de boekenpagina, waar ik mijn werk als auteur promoot. In 2019 debuteerde ik met de thriller Bezeten (verkrijgbaar als e-book en luisterboek) en in 2021 verscheen Dodenherdenking als paperback, e-book en luisterboek. Ook verscheen in juni 2021 Mythisch Groningen, een fotoboek met verhalen en foto's uit de provincie, in 2022 gevolgd door Mythisch Drenthe. In november 2022 verscheen de thriller Heilige Grond.

Mijn werk is te koop via de bekende webshops en in de boekhandels, maar via deze pagina verkoop ik de boeken ook rechtstreeks aan lezers. Door rechtstreeks bij mij te kopen, steun je mij als schrijver en ontvang je voor dezelfde prijs een gesigneerd exemplaar!

sander-blom

Heilige Grond

2022

Thriller

€24,90
(paperback)

Heilige grond omslag

Heilige Grond

Ontdek in dit verhaal - dat twee verschillende tijdsperiodes omspant - hoe gevaarlijk het kan zijn om naar de waarheid te zoeken.

2021 – In een uitgebrande stacaravan treft men een verkoold lichaam aan. Het slachtoffer blijkt een Franse professor, gespecialiseerd in de middeleeuwen. Rechercheur Martin Doodeman start met zijn team een klopjacht op de strenggelovige dader. Hoe meer hij zich verdiept in diens motief, hoe meer het onderzoek in de richting van de Orde van de Tempelridders wijst. En waarom blijft de naam van Johannes de Doper naar voren komen?

1147 – De jonge, Franse Gaudri sluit zich aan bij de Orde van de Tempel en reist met een Tempeliersvloot naar het Heilige Land als onderdeel van de Tweede Kruistocht. Onderweg wordt zijn geloof sterk op de proef gesteld door de harde realiteit van oorlog. En dan blijken ze ook nog eens op een geheime missie...

Heilige Grond; een wervelend verhaal over moorden in het heden en kruistochten in het verleden. Ontdek hoe gevaarlijk het kan zijn om naar de waarheid te zoeken.

€ 24,90
(Gratis verzending/€ 2,95 verzendkosten*)
Paperback
€ 24,90
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

*Gratis verzending binnen directe omgeving Aduard en Winschoten, elders € 2,95. Bij het invullen van uw postcode verschijnen automatisch de juiste verzendkosten.

 

Releasedatum: 08-11-2022
Genre: Thriller
Uitgever: Passage
Pagina’s: 407
ISBN: 9789054524144 (Paperback)

Heilige grond omslag
Heilige Grond omslag

Mythisch Drenthe

2022

Foto- en verhalenboek

€27,50
(hardcover)

Cover Mythisch Drenthe JPG

Mythisch Drenthe

Ken je het mirakel van Diever? Weet je waarom inwoners van Meppel ook wel Muggen worden genoemd? Of ben je bekend met de vele legendes rondom juffers in de provincie Drenthe?

Mythisch Drenthe bundelt vijftig van deze mythes, legendes en onbekende stukjes geschiedenis en presenteert ze in combinatie met prachtige foto's van de plekken waar deze verhalen zich afspelen. Lees over hunebedden en grafheuvels, over heksen, reuzen en duivels. Ontdek de bijzonder gevarieerde geschiedenis van de provincie, van turf tot jaknikkers, van kastelen tot motoren, van het meisje van Yde tot een heuse wielerberg.

Laat je door de foto's en verhalen uitnodigen om zelf erop uit te trekken en Drenthe te ontdekken in al haar pracht!

Hardcover
€ 27,50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
€ 27,50
(Gratis verzending)

Releasedatum: 27-03-2022
Genre: Foto- en verhalenboek
Uitgever: Passage
Pagina’s: 136
ISBN: 9789054524083

Cover Mythisch Drenthe JPG
Mockups Design
Mythisch Drenthe - TT Assen

Dodenherdenking

2021

Thriller

€17,50
(paperback)

Dodenherdenking thriller Sander Blom

Dodenherdenking

De Tweede Wereldoorlog eindigde jaren geleden.
Maar heeft de oorlog zijn laatste slachtoffer al opgeëist?

2019 – In een kanaal bij Baflo wordt het lichaam gevonden van een lokale wethouder. Ze is kaalgeschoren en in haar voorhoofd staat een hakenkruis gekerfd. Aan politierechercheur Martin Doodeman de uitdagende taak om de dader te vinden voor er meer slachtoffers vallen. Hij raakt daarbij steeds verder verstrikt in een web van leugens en almaar verder escalerende protesten tegen het aangekondigde windmolenpark. En dat terwijl er steeds meer verbindingen blijken met de oorlog.

1942 – Spitfirepiloot Chris Evans stort neer boven het uitgestrekte Groningse land. Hij duikt onder bij een boer, maar daar lijken hij en de andere onderduikers steeds minder veilig voor de Duitsers. En terwijl de oorlog vordert, blijkt dat het echte gevaar van de NSB’ers in het dorp komt…

Martin beseft dat de verhalen uit de oorlog de sleutel vormen tot de oplossing. Maar lukt het hem om nieuwe slachtoffers te voorkomen en zijn eigen demonen lang genoeg op afstand te houden?

€ 17,50
(Gratis verzending)
Paperback
€ 17,50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Releasedatum: 03-05-2021
Genre: Thriller
Uitgever: Palmslag
Pagina’s: 336
ISBN: 9789493059993 (Paperback)

Dodenherdenking thriller Sander Blom

Ook verkrijgbaar als:

E-book
Luisterboek

Mythisch Groningen

2021

Foto- en verhalenboek

€24,90
(hardcover)

Omslag Mythisch Groningen definitief

Mythisch Groningen

Wist je dat Groningen ooit een eigen Robin Hood had? Dat er in de provincie heuse heksenverbrandingen plaatsvonden? En dat er tot op de dag van vandaag een bom tussen de huizen van het dorp Tinallinge ligt?

Mythisch Groningen combineert geschiedenis, legendes en oude volksverhalen op een aanstekelijke manier. Feiten en fabels over vijftig plaatsen in de gehele provincie, aangevuld met schitterende foto’s. Het boek nodigt uit om Groningen op een nieuwe manier te ontdekken. Lees over het dorp zonder inwoners, over de kerk zonder dorp en over waar namen als Doodstil en Hongerige Wolf vandaan komen. Ontdek de rijke geschiedenis van de provincie, van hunebedden tot aan windmolens!

Hardcover
€ 24,90
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
€ 24,90
(Gratis verzending)

Releasedatum: 21-06-2021
Genre: Foto- en verhalenboek
Uitgever: Passage
Pagina’s: 128
ISBN: 9789054523970

Omslag Mythisch Groningen definitief
Mythisch Groningen - Geselberg

Bezeten

2019

Thriller

€4,99
(e-book)

Boekomslag Bezeten - Sander Blom - Loft Books

Bezeten

Een verlaten akker. Een vermoord kind. Een race tegen de klok.

Op een verlaten akker in Groningen wordt het lichaam van een veertienjarig meisje aangetroffen. Ze is vermoord. Rechercheur Daniël Huizinga hoopt dat hij de leiding over de zaak krijgt, maar de chef besluit anders. Irene wordt speciaal vanuit Rotterdam hiervoor aangetrokken, en Daniël moet tandenknarsend toekijken terwijl zij de nieuwe teamleider wordt.

Wanneer er opnieuw een slachtoffer valt besluit Daniel op eigen houtje onderzoek te gaan doen, want de raadselachtige aanwijzingen die op de lichamen zijn aangebracht brengen het onderzoeksteam nauwelijks verder. In zijn zoektocht naar de waarheid brengt Daniël zichzelf steeds meer in gevaar…

€ 4,99
(E-book)
Bestel Bezeten als luisterboek (€ 5,99) of e-book (€ 4,99) via Bol.com:
Bestel Bezeten als e-book Bestel Bezeten als luisterboek

Releasedatum: 28-10-2019
Genre: Thriller
Uitgever: Loft Books (Ambo|Anthos)
Pagina’s: 218
ISBN: 9789047205081 (E-book)

Boekomslag Bezeten - Sander Blom - Loft Books

Elders ook verkrijgbaar als:

E-book
Luisterboek