Spring naar content

Sander Blom Films

Sander Blom (1993) heeft na het VWO de opleiding hbo Communicatiesystemen in Groningen afgerond. Daarna volgde hij nog de Vakopleiding Scenario aan de Open Studio in Amsterdam. Passie voor het vertellen van verhalen stond daarbij altijd centraal, of dat nou in geschreven of verfilmde vorm is.

In zijn werk legt hij dan ook de nadruk op het ontwikkelen van een goed concept en/of scenario als fundering voor een goede film. Uiteindelijk draait het om het overbrengen van de juiste boodschap, of dat nou in een commercial, minidocumentaire of aftermovie is.

Voor Sander Blom Films producties werkt hij regelmatig samen met een aantal collega’s, waaronder zijn twee kantoorgenoten. Niels Brouwers wordt regelmatig ingeschakeld voor animaties of fotografie, Jeroen Duchatteau voor montages. Daarnaast is na jaren een groot netwerk ontstaan van animatoren, voice-overs, cameramensen, editors, color graders, sound designer, componisten en ga zo maar door. Met een grotere productie kunt u dus ook zeker bij ons terecht.

Sander Blom Films is een erkend leerbedrijf waar ook stagiaires terecht kunnen. Stage lopen bij Sander Blom Films? Stuur een mailtje via de contactpagina!

foto-sander-blom-films-nieuw

Onze werkwijze

1

U levert een duidelijk geformuleerde opdracht aan of u komt juist met een vraag. Het kan allebei. In het laatste geval kijken we samen welke vorm van film/animatie het beste past voor het overbrengen van de boodschap. En we bepalen doel en doelgroep.

2

Op basis van de briefing, krijgt u een vrijblijvende offerte waarin het idee voor de uitwerking staat genoteerd.

3

Mocht dat nodig of gewenst zijn, dan wordt een uitgebreider scenario en/of storyboard gemaakt om de productie alvast meer vorm te geven voor de opnames.

4

De draaidag(en) wordt/worden gepland en de opnames uitgevoerd.

5

In een enkel geval is afgesproken dat de beelden onbewerkt worden opgeleverd. Meestal zit de montage daarvan bij de dienstverlening in en gaan we daarmee aan de slag.

6

Na de montage volgt eventuele andere post-productie. Toegevoegde animaties, een voice-over, muziek, geluidseffecten, kleurnabewerking, ondertiteling. Het kan allemaal. Pas zodra u volledig tevreden bent, wordt de uiteindelijke film opgeleverd.