Spring naar content

De Graanrepubliek van Klaas Strijk

In opdracht van Marketing Oldambt werken we sinds begin 2018 aan een portretreeks van in totaal 15 portretten rondom het thema ‘De Graanrepubliek’. Van schrijver Frank Westerman tot piloot Tom van der Meulen en in dit voorbeeld: molenaar Klaas Strijk. Allen worden in 2-3 minuten belicht en vertellen over hun eigen link met De Graanrepubliek…

Lees meer

Voxpop Stichting Vluchteling

Voor Stichting Vluchteling maakten we eind 2017 een tiental korte voxpopjes (straatinterviews) om mensen te vragen naar hun goede voornemens en of vluchtelingen volgens hen ook goede voornemens hadden.

Lees meer

OBS De Klimop

Voor OBS De Klimop in Ter Apelkanaal, maakte ik een film over het Teamonderwijs op Maat dat zij aanbieden en wat daarbij komt kijken.

Lees meer

Startup Fest Europe promo’s

In opdracht van Startup Fest Europe maakte ik acht korte promo’s met prins Constantijn voor de diverse evenementen die ze dat jaar organiseerden. Allemaal in 1 draaidag geschoten en kort daarna opgeleverd.

Lees meer

Tv-commercial Pura Vida

Met de beelden van de registratie van het voorgaande jaar, produceerde ik deze tv-commercial voor RTV Noord in opdracht van Marketing Oldambt, inclusief voice-over.

Lees meer

EventSummit 2019

Voor de organisatie van EventSummit maakten we begin 2019 een aftermovie van hun evenement in Ahoy, Rotterdam. Een mooie opdracht met een mooi resultaat.

Lees meer