Boeken

In 2019 debuteerde ik met de thriller Bezeten en sindsdien publiceerde ik o.a. diverse thrillers en enkele foto-en verhalenboeken. Op deze pagina kunt u mijn boeken bekijken en bestellen. Door rechtstreeks bij mij te kopen, steunt u mij als schrijver en ontvangt u voor dezelfde prijs een gesigneerd exemplaar thuis!

Mythisch Groningen II

2024 | foto- en verhalenboek

De raadselachtige krulpruik van Midwolde, luchtwachttorens, Noormannenpoortjes, een helderziende herbergier en de arm van Johannes de Doper: Groningen kent vele bijzondere verhalen die gebonden zijn aan een locatie. Na het succes van Mythisch Groningen diept Sander Blom vijftig nieuwe verhalen op in dit tweede deel. Met vijftig adembenemende landschapsfoto’s van de bijbehorende plekken.

Mens en medemens

2023 | biografie

Ulfert Molenhuis begon zijn carrière bij de Koninklijke Marechaussee. Dat was het begin van een lange carrière met veel heftige, ontroerende en grappige momenten. In Mens en medemens volgen we het fascinerende verhaal van Ulferts leven. Van Baflo tot Moskou. En van Koninklijk Huis tot Voedselbank.

Waar rook is, is vuur

2023 | thriller

Als Winschoten wordt geteisterd door een reeks brandstichtingen, ontdekt journalist Yorick al snel een verband tussen de branden. Hij gaat op onderzoek uit en stuit op een ingewikkeld web van ruzies, dreigementen en verdachtmakingen rondom de eigenaar van de panden. Vastberaden om een doorbraak in het onderzoek te forceren en zich te bewijzen aan zijn omgeving, gaat Yorick verder en verder. Waagt hij zich te dicht bij het vuur?

Voor niets gaat de zon op

2023 | thriller

Yorick is journalist en de oprichter van een lokaal nieuwsplatform. Als er een doos met een lugubere inhoud bij hem en zijn vriendin thuis wordt bezorgd, wordt zijn leven ruw verstoord. Van wie komt het pakket en waarom is het naar hem gestuurd?

Heilige Grond

2022 | thriller

In een uitgebrande stacaravan treft men een verkoold lichaam aan. Het slachtoffer blijkt een Franse professor. Hoe meer rechercheur Martin Doodeman zich tijdens de klopjacht op de strenggelovige dader in diens motief verdiept, hoe meer het onderzoek in de richting van de Orde van de Tempelridders wijst.

Dodenherdenking

2021 | thriller

In een kanaal bij Baflo wordt het lichaam gevonden van een lokale wethouder. Ze is kaalgeschoren en in haar voorhoofd staat een hakenkruis gekerfd. Aan politierechercheur Martin Doodeman de uitdagende taak om de dader te vinden voor er meer slachtoffers vallen.

Mythisch Drenthe

2022 | foto- en verhalenboek

Ken je het mirakel van Diever? Weet je waarom inwoners van Meppel ook wel Muggen worden genoemd? Of ben je bekend met de vele legendes rondom juffers in de provincie Drenthe? Laat je door de foto’s en verhalen uitnodigen om zelf erop uit te trekken en Drenthe te ontdekken in al haar pracht!

Mythisch Groningen

2021 | foto- en verhalenboek

Wist je dat Groningen ooit een eigen Robin Hood had? Dat er in de provincie heuse heksenverbrandingen plaatsvonden? En dat er tot op de dag van vandaag een bom tussen de huizen van het dorp Tinallinge ligt? Ontdek de rijke geschiedenis van de provincie, van hunebedden tot aan windmolens!

Bezeten

2019 | thriller

Op een akker in Groningen wordt het lichaam van een veertienjarig meisje aangetroffen. Ze is vermoord. Rechercheur Daniël Huizinga hoopt dat hij de leiding over de zaak krijgt, maar zijn chef besluit anders. Daniël moet tandenknarsend toekijken hoe de Rotterdamse Irene de nieuwe teamleider wordt. Daar legt hij zich niet zomaar bij neer.

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.