Spring naar content

Boeken

Welkom op de boekenpagina, waar ik mijn werk als auteur promoot. In 2019 debuteerde ik met de thriller Bezeten (verkrijgbaar als e-book en luisterboek) en in 2021 verschijnt Dodenherdenking als paperback, e-book en luisterboek. Daarnaast verschijnt in juni 2021 ook Mythisch Groningen, een fotoboek met verhalen en foto's uit de provincie.

Mijn werk is te koop via de bekende webshops en in de boekhandel, maar de thriller Dodenherdenking verkoop ik ook via deze website. Door rechtstreeks bij mij te kopen, steun je mij als schrijver (ik verdien meer aan een boek dat ik via mijn eigen website verkoop) en kun je voor dezelfde prijs een gesigneerd exemplaar ontvangen.

sander-blom

Dodenherdenking

De Tweede Wereldoorlog eindigde jaren geleden.
Maar heeft de oorlog zijn laatste slachtoffer al opgeëist?

2019 – In een kanaal bij Baflo wordt het lichaam gevonden van een lokale wethouder. Ze is kaalgeschoren en in haar voorhoofd staat een hakenkruis gekerfd. Aan politierechercheur Martin Doodeman de uitdagende taak om de dader te vinden voor er meer slachtoffers vallen. Hij raakt daarbij steeds verder verstrikt in een web van leugens en almaar verder escalerende protesten tegen het aangekondigde windmolenpark. En dat terwijl er steeds meer verbindingen blijken met de oorlog.

1942 – Spitfirepiloot Chris Evans stort neer boven het uitgestrekte Groningse land. Hij duikt onder bij een boer, maar daar lijken hij en de andere onderduikers steeds minder veilig voor de Duitsers. En terwijl de oorlog vordert, blijkt dat het echte gevaar van de NSB’ers in het dorp komt…

Martin beseft dat de verhalen uit de oorlog de sleutel vormen tot de oplossing. Maar lukt het hem om nieuwe slachtoffers te voorkomen en zijn eigen demonen lang genoeg op afstand te houden?

€ 20,95
(gratis verzending)
Paperback
€ 20,95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Releasedatum: 03-05-2021
Genre: Thriller
Uitgever: Uitgeverij Palmslag
Pagina’s: 336
ISBN: 9789493059993 (Paperback)

Dodenherdenking thriller Sander Blom

Binnenkort ook verkrijgbaar als:

E-book (vanaf juni)
Luisterboek (vanaf juli)
Paperback

Bezeten

Een verlaten akker. Een vermoord kind. Een race tegen de klok.

Op een verlaten akker in Groningen wordt het lichaam van een veertienjarig meisje aangetroffen. Ze is vermoord. Rechercheur Daniël Huizinga hoopt dat hij de leiding over de zaak krijgt, maar de chef besluit anders. Irene wordt speciaal vanuit Rotterdam hiervoor aangetrokken, en Daniël moet tandenknarsend toekijken terwijl zij de nieuwe teamleider wordt.

Wanneer er opnieuw een slachtoffer valt besluit Daniel op eigen houtje onderzoek te gaan doen, want de raadselachtige aanwijzingen die op de lichamen zijn aangebracht brengen het onderzoeksteam nauwelijks verder. In zijn zoektocht naar de waarheid brengt Daniël zichzelf steeds meer in gevaar…

€ 4,99
(E-book)
Bestel Bezeten als luisterboek (€ 5,99) of e-book (€ 4,99) via Bol.com:
Bestel Bezeten als e-book Bestel Bezeten als luisterboek

Releasedatum: 28-10-2019
Genre: Thriller
Uitgever: Loft Books (Ambo|Anthos)
Pagina’s: 218
ISBN: 9789047205081 (E-book)

Boekomslag Bezeten - Sander Blom - Loft Books

Elders ook verkrijgbaar als:

E-book
Luisterboek